Confidenţialitate

Incident la un meci de handbal în Târgu Jiu: Un jucător a fost pas de sa fie lovit de un corp de iluminat care a căzut din tavan / video

Incident la un meci de handbal, în Sala Polivalentă din Târgu Jiu. Un jucător a fost pas de sa fie lovit de un corp de iluminat care a căzut din tavan.

Acum, Primăria Targu Jiu face o anchetă internă pentru a vedea cum a fost posibil să se desprindă reflectorul.

La sala polivalenta din Targu Jiu se desfășura meciul de handbal dintre LPS Banatul Timișoara și CSM Targu jiu, competiție organizată in cadrul turneului final al campionatului juniorilor 4.

În urma unei aruncări în transversală a unui jucător de la Odorhei, mingea a ricoșat în tavan, unde a lovit un corp de iluminat, care s-a prăbușit la mică distanță de portarul echipei timișorene.

Tânărul handbalist nu a avut de suferit, dar s-a ales cu o sperietură sperioasă.

Obiectul l-ar fi putut lovi în cap.

Este clar că acel corp de iluminat nu a fost bine prins.

Sala Sporturilor din Târgu Jiu a fost modernizată de Compania Națională de Investiții in 2018, investiția ridicându-se la cinci milioane de euro.

După acest incident, Primăria din Targu jiu, cea care administrează sala, va face o ancheta internă. Primarul spune că ar fi vizionat imaginile de supraveghere și ar fi constatat că înaintea meciului ar fi lovit cineva, în mod repetat, cu mingea acel reflector, lucru care a dus la slăbirea sistemului de prindere.

Nu știe dacă în mod intenționat S-a întâmplat acest lucru, de aceea va fi demarată ancheta internă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: captura video