Incident feroviar pe ruta Ploiești – Brașov

Panică, vineri dimineață, printre călătorii unui tren Regio, de pe ruta Ploiești Brașov. Între Predeal și Timisul de Sus, în timpul mersului, saboții unui vagon din garnitură s-au aprins. Personalul trenului a reușit stingerea incendiului, iar în cele din urmă garnitura a ajuns în gara din Brașov, cu o mică întârziere.

50 de personae se aflau în trenul care a plecat în această dimineață din gara Ploiești Sud cu destinația Brașov. În zona localității Timisul de Sus, în timpul frânării, saboții primului vagon al trenului au luat foc. Garnitură s-a oprit pe șine, iar personalul din tren a intervenit pentru stingerea incendiului. Potrivit reprezentanților CFR, saboții care s-au aprins fuseseră înlocuiți de curând și s-au supraincins în timpul coborârii pantei dintre Predeal și Dârște.

Începutul de incendiu a fost rapid lichidat, iar trenul și-a continuat drumul către Brașov. Garniture a ajuns la destinație cu o întârziere de 13 minute. Din fericire, niciunul dintre călători nu a avut de suferit în urmă acestui incident.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS