Încep înscrierile pentru Bursele Europa FM – JTI 2020

Tinerii pasionaţi de jurnalism şi dornici să capete experienţă în jurnalismul online au posibilitatea să lucreze împreună cu echipa jurnaliştilor Europa FM, prin programul Bursele Europa FM – JTI 2020.

Vă propunem un program intensiv, după model occidental, în care veţi dobândi cunoştinţe practice şi veţi câştiga experienţă lucrând în redacţia de ştiri, identificând subiecte şi redactând ştiri pentru site-ul europafm.ro. Pe parcursul colaborării veţi fi remuneraţi, potrivit contractului încheiat.

Dacă aveţi noţiuni elementare de jurnalism şi stăpâniţi principiile de bază ale identificării şi redactării ştirilor, înscrieţi-vă în competiţie! Trimiteţi un CV şi o ştire scrisă de voi pe adresa de email burse(at)europafm.ro, până pe 15 martie inclusiv. Cei mai buni dintre candidați vor fi invitați apoi în redacția Europa FM.

Câștigătorii vor fi anunțați pe 20 martie și vor putea începe practica în redacţie de luni, 30 martie, pentru o perioadă de 2 luni.

În anii precedenţi, mulţi dintre bursieri, în cea mai mare parte studenți sau masteranzi în Jurnalism și Comunicare, și-au transformat experința la Europa FM într-o poveste de success: unii ne sunt şi acum colegi, alţii au început o carieră într-un alt post de radio sau de televiziune.

Indiferent de evoluție, cei care au beneficiat de o bursă Europa FM JTI au apreciat rolul ei în formarea lor profesională.

JTI Romania este și susținător al programului pentru jurnaliști Bursele Europene JTI.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS