Confidenţialitate

Bacău: Incendiul din apartamentul din Onești, soldat cu o victimă cu arsuri pe 95% din corp, lichidat. 3 minori au fost transportați la spital conștienți

Incendiul care a izbucnit vineri într-un bloc din Onești a fost lichidat. 3 minori, cu vârste de 6, 8 și 12 ani, au mai fost evaluați de medici, iar apoi transportați la spital conștienți, unul dintre ei cu ușoară intoxicație cu fum, iar ceilalți 2 cu atac de panică, transmit ajutoritățile. Un bărbat a suferit arsuri pe aproape 95% din suprafața corpului, informează ISU Bacău.

Locatarii blocului au fost evacuați. La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară și o ambulanță SAJ.

„În urmă cu câteva momente, Garda de Intervenţie a Detaşamentului de Pompieri Oneşti a fost solicitată să intervină în municipiul Oneşti, în urma unui apel primit pe SNUAU 112, care anunţa faptul că, la nivelul unui apartament dintr-un bloc de locuinţe de tipul P+4, s-a produs o explozie, aceasta fiind urmată de un incendiu”, a transmis ISU Bacău.

„Incendiul se manifesta mocnit într-un apartament la parter. A fost evacuată o persoană de sex masculin cu arsuri pe 90-95% din suprafaţa corpului”, mai spune ISU Bacău.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Citește și: Cetățean străin, găsit mort pe terasa unui bloc din sectorul 3 al Capitalei. Cazul, preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București | AUDIO