Confidenţialitate

Incendiu lângă Biblioteca Universitară din București. Un bărbat a murit după ce a fost surprins de flăcări într-un canal | VIDEO

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a murit, marți, în urma unui incendiu ce a avut loc într-un canal din vecinătatea Bibliotecii Centrale Universitare din București.

Incendiul a avut loc pe Strada Rosetti din Capitală, ISU București Ilfov.

Bărbatul decedat avea 50 de ani, era angajat ENEL și lucra la un canal tehnologic de lângă Biblioteca Centrală Universitară.

Purtătorul de cuvânt al ISU București-Ilfov, Daniel Vasile, la Europa FM:

„O echipă de muncitori efectua lucrări de natură electrică într-un canal tehnologic, mai exact un punct de transformare energie electrică și la un moment dat s-a produs un incendiu din anumite circumstanțe pe care nu le cunoaștem. În interior a fost surprins un bărbat de aproximativ 50 de ani dare, din nefericire, a decedat. Echipa înțelegem că era mai amplă doar că erau confuzi ceilalți din echipă și nu au știut cu exactitate să mai ofere informații despre numărul total al celor implicați. Noi înțelegem că s-a produs un zgomot foarte puternic, probabil o explozie în interior.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Jurnaliștii l-au întrebat pe comandantul detașamentului de pompieri Mihai Vodă, Mihai Tănase, dacă bărbatul care a murit avea echipament de protecție:

„Nu pot să vă confirm acest lucru, dacă avea sau nu, deoarece este carbonizat. Numai o persoană am identificat în subteran.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Un alt bărbat din echipa de muncitori, în vârstă de 44 de ani, a avut un atac de panică și a fost dus la spitalul Floreasca.