Confidenţialitate

Incendiu la un centru de colectare și reciclare deșeuri în Chitila | VIDEO

Un incendiu a izbucnit, vineri, la un centru de colectare și reciclare de deșeuri lângă București, în Chitila, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Update: Deșeurile colectate în vederea reciclării sunt din cauciuc, mase plastice, fier. Pentru realizarea accesului la focar este utilizat și un utilaj al operatorului economic, care îndepartează materialele afectate de flacără, anunță ISU B-IF.

Update: Stivele cu deșeuri au 10 metri înălțime. La fața locului au fost trimise  9 autospeciale de stingere și 6 cisterne. Se acționează pentru stingere și pentru limitarea propagării.

Update: Dispozitivul de intervenție a fost suplimentat, în acest moment sunt alertate 8 autospeciale de stingere și 4 cisterne de mare capacitate. Suprafata afectată este de 1.000 mp.

Din imaginile postate pe rețelele de socializare se pot observa degajări mari de fum. De altfel, coloanele de fum se pot observa de la kilometri distanță.

A fost trimis și un mesaj Ro-Alert pentru cei aflați în apropiere de incendiul din Chitila. Oamenii sunt sfătuiți să evite zone și să lase liberă calea de acces pentru ca pompierii să intervină pentru stingerea flăcărilor.

Au fost alertate 8 autospeciale de stingere, SMURD, echipaje de descarcerare, precum și o autoscară, transmit forțele de intervenție.

Citește și: Rețineri în cazul bătrânilor înșelați de așa ziși medici de biorezonanță de la o clinică din Capitală. Suspecții vindeau aparate de 5 ori mai scumpe