Confidenţialitate

Incendiu la Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Nu au fost victime

Un incendiu a izbucnit la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, după cum anunță Inspectoralului pentru Situații de Urgență Maramureș. A intervenit Detașamentul Sighet cu 4 echipaje de stingere. Au ars circa 20 de metri pătrați de acoperiș fiind evacuați 5 pacienți, care erau în Unitatea de Primiri Urgențe și personalul medical. Nu s-au înregistrat victime.

A fost un incendiu la Spitalul Municipal din Sighetu Marmatiei. Au ars aproximativ 20 de metri pătrați de acoperiș.

Flăcările au izbucnit la acoperișul Spitalului Municipal și se pare că a pornit de la un cablu electric abandonat, dar care se afla sub tensiune, după cum ne declară directorul Daniel Dunca.

La fața locului a intervenit Detașamentul Sighet cu 4 echipaje, însă angajații spitalului au reușit sa stingă focul până la apariția pompierilor. Potrivit ISU Maramureș au ars aproape 20 de metri pătrați de acoperiș.

5 pacienți, care erau în Unitatea de Primiri Urgențe și personalul medical au fost evacuați în containerele din fata unității spitalicești și nu au fost victime.
Conducerea spitalului spune ca in perioada următoare va mai face încă o verificare a instalațiilor electrice pentru a evita producerea altor incidente.

Clădirea in care funcționează spitalul este foarte veche, unitatea deservind populația din Sighet de mai bine de 70 de ani.

Sursa foto: Unsplash / Scott Rodgerson

Citește și: Poliția Capitalei, despre evenimentele înregistrate în București în urma ploilor | VIDEO