Confidenţialitate

Incendiu în nordul Capitalei la un bloc în construcție. Nu sunt victime

Incendiul s-a produs pe acoperișul unei clădiri de pe Șoseaua București Nord. În acest moment acționează 5 autospeciale, o autoscară și un echipaj SMURD, transmite ISU BIF.

„Incendiul a izbucnit la un bloc în construcție, cu degajare mare de fum. Nu sunt victime. Incendiul are loc într-o zonă nelocuită, deschisă”, a declarat Daniel Vasile pentru Europa FM, purtător de cuvânt la ISU București – Ilfov.

ISU București-Ilfov: Din ceea ce se observă în exterior nu există flacără în zona în care se manifestă incendiul. Echipele vor pătrunde în interior

„În acest moment intervenim pentru stingerea unui incendiu care s-a produs pe acoperișul unei clădiri, mai exact pe acoperișul unui bloc în construcții de pe Șoseaua București-Nord. În acest moment la fața locului acționează 5 autospeciale de stingere, o autoscară și o autospecială SMURD. Nu sunt persoane rănite până în acest moment și în zonă se degajă foarte mult fum ca urmare a acestui incendiu. Din ceea ce se observă în exterior nu există flacără în zona în care se manifestă incendiul. Echipele vor pătrunde în interior”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU BIF.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sursa foto: Europa FM

Citește și: Alerta cu bombă de la Școala 139 Colentina din București a fost falsă