Încă un succes pentru Petru Stratulat și Lightwave Theatre Company: Au mai trecut de o etapă a America’s Got Talent | VIDEO

Trupa Lightwave Theatre a trecut mai departe în concursul America’s Got Talent. Trupa de teatru din care face parte și colegul nostru Petru Stratulat i-a impresionat atât de tare pe membrii juriului, încât aceștia au decis ca cei patru să meargă mai departe, în sferturile de finală.

Pandemia de coronavirus a dat peste cap organizarea show-ului. În mod normal, actorii români ar fi trebuit să fie din nou pe scenă, în fața juriului format din Simon Cowell, Howie Mandel, Sofia Vergara și Heidi Klum.

Acum, însă, în cadrul probei “Judge Cuts”, membrii juriului au selecționat cele mai bune momente dintre prestațiile care au obținut cel puțin trei de “da” la audițiile care au avut loc în primăvară.

Momentul extrem de emoționant al Lightwave Theatre Company i-a determinat pe cei trei jurați să îi trimită mai departe pe actorii români în sferturile de finală.

În funcție de evoluția pandemiei, organizatorii show-ului american vor anunța dacă următoarea etapă va fi organizată live, pe scenă.

“La celelalte ediții America’s Got Talent, în cadrul sferturilor de finală, publicul este cel care trimite în semifinale talentele care i-au impresionat. Dar, și juriul are posibilitatea de a propulsa în următoarea etapă un număr, chiar dacă nu a fost votat de public”, spune Cristina Andreea Ion, unul dintre membrii trupei.

“Datele sferturilor de finală urmează a fi anunțate. Avem mari, mari emoții”, spune Petru Stratulat.

Le ținem pumnii actorilor români din Lightwave Theatre Company. Suntem tare mândri că îl avem în echipa noastră pe Petru Stratulat!

Piesele de teatru cu păpuși în mărime naturală sunt absolut incredibile. Chiar și jurații de la America’s Got Talent au rămas muti de uimire la audițiile din luna martie.

“A fost atât frumos, m-am emoționat foarte tare! A fost realizat foarte bine momentul, o poveste foarte simplă!”, a spus Simon Cowell.

“Nu am mai văzut live un astfel de show, am mai văzut la televizor, dar nu pe o scenă în fața mea. A fost ceva special pentru mine. Mi-a plăcut mult cățelul. Dar și piesa, piesa a fost superbă! A fost ceva spectaculos!”, a fost mesajul Sofiei Vergara.

“A fost ceva unic, nici nu știu dacă am mai văzut așa ceva”, a reacționat Howie Mandel.

Trupa Lightwave Theatre Company a fost înființată în 2013, când Petru Stratulat și Cristina Andreea Ion au realizat o păpușă și au mers la mai multe emisiuni de televiziune cu ea. Primele două spectacole au avut premiera în 2014 (Reflection și Iubita fizică).

Cele mai importante apariții TV au fost la Românii Au Talent, în 2015, unde momentul a primit un Golden Buzzer, Die Puppenstars în Germania în 2017 și America’s Got Talent în 2020.

Cristina-Andreea Ion, Petru Stratulat, Oana Mihaela Cercel și Teodor Delciu sunt membrii Lightwave Theatre Company care au participat la preselecțiile America’s Got Talent.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS