Încă un rănit în incendiul de la clubul Colectiv a încetat din viață

O altă persoană rănită în incendiul din clubul Colectiv a murit astăzi, după aproape cinci luni de la tragedia din 30 octombrie. E vorba de un tânăr în vârstă de 22 ani, internat la Spitalul Floreasca din București.

Tânărul era din Petroșani și era ultima victimă de la Colectiv internată într-un spital din România. Surse din ministerul Sănătății au declarat pentru agenția Mediafax că „decesul a fost declarat la ora 12.35, la Spitalul Floreasca„. Medicii spun că tânărul, intubat în toată această perioadă, a decedat din cauza unor complicații hemoragice. În cele cinci luni de spitalizare, pacientul a fost supus mai multor intervenții chirurgicale, fiind extrem de slăbit.

Tânărul era student la Bucureşti, iar pe 30 octombrie 2015 a mers la concertul din Colectiv împreună cu doi prieteni, care au reuşit să iasă după ce clubul a fost cuprins de flăcări.

Numărul celor care şi-au pierdut viaţa în urma tragediei a ajuns la 64.

27 de oameni au murit în incendiu, 25 în spitalele din ţară şi 12 în spitalele din străinătate. După incendiu au fost internaţi în spitalele din Capitală 147 de răniţi.

În spitalele din străinătate mai sunt internate cinci persoane rănite în incendiul de la Colectiv.

 

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS