Încă un membru al familiei Vlasov e urmărit penal

Creatoarea de modă Ingrid Vlasov este urmărită penal de procurorii DNA, pentru complicitate la abuz în serviciu. Ea ar fi încasat peste 20.000 de lei de la Camera de Comerţ şi Industrie a României, în baza unor contracte de drepturi de autor care nu aveau justificare economică pentru instituţie.

Procurorii DNA îl cercetează pentru complicitate la abuz în serviciu și pe soţul acesteia, Marian Nedelcu, administrator al unei firme. În aceeaşi cauză, e urmarit penal și tatăl creatoarei de modă, fostul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Mihail Vlasov, care, abuzând de funcţia deţinută, a făcut demersuri pentru promovarea unor interese private, în detrimentul entităţii pe care o reprezenta.

Procurorii susţin că prejudiciul produs Camerei de Comerț depășește 54 de milioane de lei iar în cazul Romexpo- peste 6 milioane de lei.

Mihail Vlasov execută 5 ani de închisoare pentru trafic de influenţă și mai are o condamnare de 4 ani, nedefinitivă. Vlasov e judecat într-un al treilea dosar de corupţie.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS