Confidenţialitate

Încă trei echipe calificate în optimile Ligii Campionilor

AS Roma, Juventus Torino și FC Basel au obținut prezența în optimile de finală ale Champions League, în ultima etapă a grupelor.
Basel a câștigat 2-0 cu Benfica la Lisabona, iar portughezii au rămas fără niciun punct și cu un golaveraj umilitor: 1-14.
Bayern Munchen a învins-o cu 3-1 pe Paris Saint-Germain, goluri: Lewandowski și Corentin Tolisso de două ori, respectiv Kylian Mbappe pentru francezi. PSG a câștigat însă grupa.

Anderlecht a obținut primele puncte, fără Chipciu și Stanciu în lot, 1-0 cu Celtic la Glasgow, dar belgienii au ratat locul al 3-lea, care i-ar fi dus în Europa League.

AS Roma a depășit-o pe Qarabag cu 1-0 și trece mai departe, câștigând lupta indirectă cu Atletico Madrid, care a remizat în Anglia cu Chelsea: 1-1. Italienii au câștigat grupa, având rezultatelor directe mai bune ca londonezii.

FC Barcelona a învins-o cu 2-0 de Sporting Lisabona, prin golul lui Alcacer și autogolul lui Mathieu, fostul jucător al catalanilor. Juventus Torino a obținut calificarea prin victoria grea din Grecia, 1-0 cu Olympiakos Pireu.

Tot marți, Manchester United a învins-o pe TSKA Moscova cu 2-1.
Echipa lui Jose Mourinho își asigurase deja calificarea, la fel ca Paris Saint-Germain, Bayern Munchen, Chelsea, FC Barcelona, Manchester City, Besiktas Istanbul, Tottenham și Real Madrid.

În 16-imile Europa League sunt până acum TSKA Moscova, Celtic Glasgow, Atlético Madrid și Sporting Lisabona.