Încă doi angajați de la DSP București au coronavirus

   Încă doi angajați de la DSP București au fost confirmați pozitiv cu COVID -19. Cei doi erau în izolare la domiciliu încă de la începutul săptămânii, deorece au fost în contact cu doctorița de la DSP București, confirmată cu COVID-19.

„Rezultatele testelor celor cinci contacți direcți ai cazului pozitiv (colegi de birou) arată că, încă două persoane au fost depistate cu noul coronavirus”, a anunțat Ministerul Sănătății.

 Cele două persoane se află izolate la domiciliu încă de luni, sunt asimptomatice și vor fi internate în cursul zilei de sâmbătă într-o unitate medicală specializată. 

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, joi, că o doctoriță din cadrul DSP București a fost depistată pozitiv pentru COVID-19, iar contacții acesteia au fost izolați. Tătaru a anunțat că o echipă de la Minister va face verificări la DSP.

„O doamnă doctor depistată pozitiv, care a avut cinci contacți direcți, toți sunt în izolare în acest moment, și sunt 14 care s-au autodenunțat ca și contacți direcți, urmând ca astăzi să fie testați fiecare dintre ei”, a spus Nelu Tătaru.

Ministrul preciza că în zilele următoare va ajunge aici și o echipă de la Ministerul Sănătății care să evalueze „toată această anchetă și contextul în care s-a desfășurat ancheta”.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS