Încă 4 tineri din Vaslui, dintre cei care au plecat la Costinesti pentru majorat, confirmați cu COVID-19

Au fost confirmați cu COVID-19 încă 4 tineri din Vaslui – dintre cei 30 care au plecat la Costinesti după o petrecere de majorat.

Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 14. Printre cei care au primit astăzi testul pozitiv se numără și fiul managerului Spitalului Județean Vaslui, Ana Rinder.

Femeia a ajuns ieri în stare gravă la Spital, după cum relatează corespondenta Europa FM, Claudia Toader.

Totul a pornit după ce o tînără din Vaslui, care a participat la o petrecere de majorat, a plecat la mare, alături de alți 29 de tineri. Ea avea simprome de COVID-19 și făcuse un test, dar nu a stat în izolare în așteptarea rezultatului și a plecat pe litoral înainte să afle că e infectată. După ce s-a aflat, iar tinerii au fost aduși acasă de la Costinești, alți 10 au fost confirmați cu infecția. Asta până azi, cînd încă 4 tineri au primit un rezultat pozitiv al testului.

Practic, aproape jumătate dintre tineri s-au îmbolnăvit. Printre cei confirmați azi se numără și fiul managerului Spityalului Județean Vaslui. El a stat în izolare cu mama sa. Ana Rinder nu s-a testat, pentru că nu avea simprome, dar ieri a ajuns la spital în stare de inconștiență, după ce starea de sănătate i s-a agravat brusc.

Managerul SJU a fost transportat cu un elicopter SMURD la Institutl Materi Balș din Capitală. Ea a fost testată la spital, iar testul a fost pozitiv. Fiul său va fi internat la spitalul din Bîrlad, unitate suport pentru COVID.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS