Confidenţialitate

În Suceava, o firmă care face lucrări de reabilitare caută cu disperare o conductă pe o stradă

Echipele de muncitori au venit pe strada Gheorghe Doja, la intersecţie cu strada Biruinţei, din municipiul Suceava, cu utilaje performante, picamere, miniexcavatoare, scrappere, şi au început să sape după o conductă.

Au făcut un şanţ de 3 metri adâncime şi au plecat cu el în căutarea conductei.

Oamenii din zonă au intrat în vorbă cu muncitorii la un moment dat şi, când au aflat după ce sapă, le-au spus că sapă în direcţia greşită.

Vechea conductă ce trebuia înlocuită se afla doar la doi metri în lateral, cu ieşire la un canal vizibil, dar şantieriştii au continuat să sape în van conform “planului”. Şeful de şantier a explicat că săpăturile pe care le face echipa condusă de el sunt în conformitate cu planurile ce i-au fost puse la dispoziţie de firma contractantă.

După un timp, s-au modificat planurile şi muncitorii au început să sape în altă direcţie după conductă – dar tot în direcţia greşită.

Încă o dată, la conducta veche corespunde un canal care se vede, dar oamenii refuză să sape acolo, că au alte hârtii.

Șantieriştii au săpat două gropi de peste trei metri adâncime, lungi de peste şase metri, la o mică distanţă una de cealaltă, căutând în zadar o conductă de canalizare inexistentă.sursa: adevarul.ro