Confidenţialitate

În prima ligă. CEZ Vânzare devine Premier Energy Furnizare (P)

La patru luni după ce Premier Energy a achiziționat CEZ Vânzare, parte a grupului CEZ, Consiliul Concurenței a avizat tranzacția și implicit dă undă verde rebrandingului CEZ Vânzare. Din 15 aprilie, CEZ Vânzare devine Premier Energy Furnizare pentru cele 1,2 milioane de clienți casnici concentrați în zona de sud-vest a României.

Noul răsărit în energie

Finalizarea tranzacției reprezintă un moment de referință pentru strategia de dezvoltare locală a Premier Energy in Romania. Este o nouă etapă și pentru clienții CEZ Vânzare, nu doar pentru business-ul fostului CEZ Vânzare. ”Vom continua să fim același partener de încredere al comunității în care ne desfășurăm activitatea, cu standarde subordonate unei strategii concentrate pe nevoile clieților noștri, care ne-au fost alături și pentru aceasta le suntem recunoscători”,  a declarat Cornelia  Szabo, CEO al Premier Energy Furnizare.

Cuvântul de ordine – integrarea

CEZ Vânzare intră în familia Premier Energy cu o experiență de aproape două decenii pe piața din România. Integrarea business-urile de gaze naturale si energie electrica înseamnă în primul rând îmbinarea experienței CEZ Vânzare, acumulate mai ales pe zona de energie electrică, cu ambiția Premier Energy, un jucător mai tânăr, dar care și-a setat să devină un campion regional în următorii ani pe baza planurilor ambițioase de dezvoltare.

Cea mai importantă promisiune                                                                                          

În privința impactului asupra clienților, “vânzarea activelor nu afectează în niciun fel relația comercială dintre CEZ Vânzare și clienții săi. Totodată, fosta CEZ Vânzare va continua să acționeze responsabil și sustenabil.

Alături de Premier Energy și sub umbrela unui nou nume, Premier Energy Furnizare, vom derula proiecte de investiții și digitalizare, vom continua să dezvoltăm produse și servicii care să răspundă nevoilor clienților noștri și  să contribuim la o calitate mai bună a vieții în comunitățile în care suntem prezenți”, a mai ținut să sublinieze executivul Premier Energy Furnizare, unul dintre oamenii cheie în construcția fostului CEZ Vânzare.

Pentru mai multe informații, clienții și cei interesați de planurile Premier Energy Furnizare sunt invitați sa acceseze site-ul www.premierenergy.info sau să contacteze echipa la Info Linia Premier Energy 0251 929.