Confidenţialitate

În pijama, prin Parlament!

Scandal în ultima zi de lucru a Senatului , la grupul UNPR : senatorul demisionar Ioan Iovescu a chemat poliţia, în urma unei altercaţii cu foştii colegi de partid. Aceștia i-au reproşat lui Iovescu că în ultima perioadă a dormit la Parlament, în sala grupului, şi i-au cerut să îşi ia lucrurile şi să plece.

Senatorul demisionar Ioan Iovescu susține că totul a pornit de la faptul că luni şi-a anunţat plecarea din UNPR şi a devenit independent.  Colegii săi ar fi vrut să se răzbune iar unul dintre ei, Constantin Popa, l-ar fi amenințat chiar cu bătaia.

Drept răspuns, senatorul Popa a răscolit dulapurile în fața ziariștilor și a împrăștiat pe jos tot ce păstra Ioan Iovescu în ele : ambalaje, sticle goale, hîrtii, un fier de călcat , apă de gură și loțiune de ras.

Și senatorul UNPR Sebastian Grapă spune că toţi colegii de partid ştiau că Ioan Iovescu locuia practic la sala grupului parlamentar din Senat. Asta a dat naștere unor situații hilare: femeile de serviciu au dat peste el în chiloți, iar paznicii  îl întâlneau când se ducea la toaletă!

Ca orice parlamentar din provincie, Ioan Iovescu primește 4000 de lei lunar pentru a-și asigura cazarea în București. El spune că a preferat să locuiască la Parlament, din cauza unor probleme ale gazdei.

În final, Ioan Iovescu a ținut să sublinieze că , “spre deosebire de alți colegi”, el nu a dormit în Parlament ziua, la ședințe, ci noaptea, iar pentru asta nu ar trebui condamnat.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.