În această seară se aprind luminile de sărbători din București. Peste 3 milioane de beculețe vor fi aprinse

La ora 19, în Piaţa Constituţiei din Capitală se aprinde iluminatul festiv.

Târgul de Crăciun, organizat în acest an în Piaţa Constituţiei, va avea loc până pe 30 decembrie şi va putea fi vizitat zilnic, între 10 -22. Manifestări organizate de municipalitate cu ocazia sărbătorilor de iarnă vor avea loc şi în Centrul Istoric în Piaţa Universităţii, Piaţa George Enescu, Parcul Kiseleff şi Parcul Tineretului.

Este pentru prima dată când Centrul Istoric se alătură zonelor incluse pe harta cu evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă, anunţă Primăria.

Vom avea aprinse pe străzile capitalei 3 milioane de beculețe,pe un traseu de 29 kilometri, in 52 de locuri din București. Spectacole artistice, Casa lui Moș Crăciun, patinoar, carusel, personaje de poveste, bucate traditionale si daruri de sarbatori.

Mos Craciun poposește în târg in perioada 10 – 24 decembrie, intre orele 11:00 – 13:00 si 17:00 – 22:00 si ii asteapta pe copii, care ii pot spune o poezie si il pot cunoaste mai bine.

Tot in perioada 1 – 30 decembrie, intre orele 10:00 – 22:00, parintii sunt asteptati cu cei mici pentru a se bucura de un carusel de poveste, patinoar in aer liber si trenulet, toate cu intrare libera.

Târgul oficial de Crăciun al Capitalei este organizat anual de Primaria Municipiului Bucuresti si se inscrie, inca de la prima editie, in reteaua internationala a celor mai importante targuri de Craciun din Europa – „Christmas Markets”.

Acesta este locul de unde se aprind, in fiecare an, luminile de sarbatoare ale orasului, ce se intind pe un traseu de aproximativ 29 de kilometri. Decorul este completat in fiecare an de prezenta unui brad deosebit, care masoara anul acesta 25 m si va fi decorat cu mii de luminite.