În 2020, numărul persoanelor care dețin un telefon mobil îl va depăși pe al celor care au curent electric sau apă potabilă

Cu internet pe telefon, dar fără lumină!

Peste 4 ani, numărul persoanelor care dețin un telefon mobil îl va depăși pe al celor care au curent electric, apă potabilă sau mașină.

Așa arată previziunile companiei de tehnologie Cisco.

Experții remarcă avântul tehnologic: răspândirea dispozitivelor mobile la nivel mondial este extrem de mare.

 

Numărul celor care au un dispozitiv mobil va ajunge, anul acesta, la aproape 5 miliarde și jumătate – ceea ce înseamnă cam 70% din populația estimată.

Comparativ, doar 5,3 miliarde de persoane au acces la electricitate și doar 3 miliarde și jumătate la apă potabilă, potrivit companiei Cisco.

În 2020, numărul persoanelor care dețin un telefon mobil îl va depăși pe al celor care au curent electric sau mașină, mai susțin experții.

Pe regiuni, America de Nord va continua să domine clasamentul, în 2020, cu cel mai mare număr de conexiuni pe telefonul mobil – 95% -, urmată de Europa Orientală, Europa Occidentală și Centrală, Asia și Pacific .

Pe de altă parte, se estimează că telefoanele inteligente, laptopurile și tabletele vor acoperi 98% din eventualul trafic mobil de internet.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS