Împușcături în trafic, în Prahova

Un tânăr de 23 de ani a fost împușcat în picior de polițiști, după o urmărire în trafic, în județul Prahova, după ce acesta nu a răspuns somațiilor polițiștilor și i-a amenințat cu un obiect contondent.

„Întrucât la ieşirea din oraşul Vălenii de Munte, conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul poliţistului rutier, s-a procedat la urmărirea autoturismului atât de către acesta, cât şi de un alt echipaj de poliţie aflat în serviciu.

La intrarea în localitatea Poiana Copăceni, comuna Gura Vitioarei, conducătorul auto urmărit a intrat în coliziune cu un cap de pod, iar din autoturism au coborât iniţial 5 persoane apoi o şasea persoană, un bărbat în vârstă de 23 de ani, care l-a ameninţat pe primul poliţist ajuns la autoturismul urmărit cu un obiect tăietor-înţepător.

Întrucât după somarea verbală acesta nu a renunţat la acţiune, poliţistul a executat somaţie legală şi patru focuri de avertisment în plan vertical, dar bărbatul a continuat acţiunea de ameninţare.

A fost executat foc în direcţia membrelor inferioare, bărbatul fiind rănit la picioare”, au transmis reprezentanţii IPJ Prahova.

Conducătorul autoturismului a reușit să fugă, dar a fost prins. O anchetă este în derularea în acest moment.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS