Imagini cu schiţele parcurilor tematice Star Wars – GALERIE FOTO

Disney a dezvăluit imagini cu schiţele parcurilor tematice Disney Star Wars, ce urmează să fie construite în California şi Floridaîntr-o emisiune TV prezentată de actorul american Harrison Ford, informează The Telegraph.

„Când mă gândesc la potenţialul unui film, mă gândesc la o experienţă pe care o împărăşim cu toţii”, a declarat Harrison Ford pentru publicul care a vizionat episodul aniversar ce a marcat împlinirea a 60 de ani de Disneyland, difuzat duminică seară pe canalul ABC.

„Mergem în sala de cinema – poate avem norocul unor locuri confortabile şi al unui sistem de sonorizare nemaipomenit, avem popcorn şi dulciuri – luminile se sting, ecranul se luminează şi suntem gata să pornim într-o călătorie pentru câteva ore. Atunci când de termină, dacă suntem norocoşi, ieşim din sală şi privim lumea un pic altfel. Star Wars este, din lipsa unui cuvânt mai bun, nemaipomenit”, a continuat Ford.

„Sunt atât de norocos că am avut şansa de a face parte din acest proiect, de a merge în acele locuri iconice, iar în curând şi tu vei putea face asta. Nu într-o galaxie îndepărtată, ci într-un loc apropiat de casă”, a mai adăugat acesta.

noul parc Star Wars (3)

 

Planurile de construcţie pentru noul parc au fost dezvăluite prima oară de directorul executiv al Disney, Bog Iger, în timpul expoziţiei D23 a companiei, din luna august.

noul parc Star Wars (7)

„Vom crea o nouă lume uimitoare care reprezintă cel mai extins proiect tematic al nostru construit pe teren la ora actuală”, a declarat Iger.

noul parc Star Wars (9)

 

Vizitatorii acestei atracţii cu o suprafaţă de aproximativ 5,6 hectare, din Disneyland, în California, şi Disney World, în Florida, vor putea vizita cantina din episodul IV al „Războiului Stelelor: O Nouă Speranţă”, vor putea pilota nava Millennium Falcon şi se vor putea întâlni cu personajele din filme.

noul parc Star Wars (2)

 

„Imaginează-ţi că te afli în mijlocul unei bătălii dintre rezistenţă şi primul ordin, într-o cursă contratimp”, potrivit clipului de promovare a parcului tematic. „Ai vizionat saga – acum este timpul să intri în acele spaţii originale, implicându-ţi toate simţurile. Te vei întâlni cu droizii şi extratereştrii, vei intra într-o piaţă a unei lumi supranaturale şi vei putea gusta delicatese locale”.

noul parc Star Wars (4)

Desenele artiştilor pentru noul Star Wars dezvăluie, de asemenea, o navă spaţială imperială şi o stradă cu o piaţă a extratereştrilor, în timp ce imaginile anterioare de la expoziţia D23 oferă o idee asupra lumii înconjurătoare şi despre cum va arăta nava Millenium Falcon.

noul parc Star Wars (10)

https://www.youtube.com/watch?v=FsYoCoKBJRM