Confidenţialitate

Ilie Bolojan: „Ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă nu i-a consolidat autoritatea lui Cîțu”

Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a fost invitatul lui Cătălin Striblea în „Deșteptarea României”, în direct din Oradea, vineri, 22 octombrie 2021.

„Lucrurile care au avut loc în ultima perioada nu au fost foarte inspirate. Este cât se poate de clar că PNL, fiind guvernare, nu avea nevoie de o competiție care să dureze câteva luni. Una este să fii în opoziție și să faci competiții interne cât mai spumoase, cât mai lungi, ca partidul să mai dea o știre publică, alta este să fii în guvernare și aceste lucruri să macine guvernarea. Și se dă senzația, chiar dacă nu s-a întâmplat asta, că guvernanții se ocupă de lucruri paralele cu agenda publică. Asta duce la scăderea autorității. Iar dacă un om de decizie nu mai are autoritate, este greu să livreze perfomanță”, a spus Ilie Bolojan la Europa FM.

Întrebat dacă Florin Cîțu mai are autoritate, Ilie Bolojan a spus că „ceea ce s-a întâmplat în această perioadă nu i-a consolidat autoritatea”.

Citește și: Nicolae Ciucă încearcă până luni să obțină sprijin de la alte partide decât PNL, pentru votarea Cabinetului în Parlament.