Confidenţialitate

Ilfov: Un copil de 3 ani a fost mușcat de față de un câine vagabond

Un copil de 3 ani a fost mușcat de față de un câine. S-a întâmplat luni seară, pe o stradă din comuna Gruiu din Ilfov. Copilul a fost transportat la un spital din București unde a fost operat de urgență.

Copilul a suferit multiple mușcături la față. Este stabil, a fost operat în urgență și a rămas internat pe secția de chirurgie plastică, ne-au spus reprezentanții spitalului Grigore Alexandrescu din București.

Polițiștii spun că au fost sesizați de o femeie care le-a spus că în jurul orei 19.00, în timp ce se afla pe strada Intrarea Dealul Morii din comuna Gruiu, un copil a fost mușcat de un câine fără stăpân.

La locul incidentului, s-au deplasat polițiștii din Snagov și un echipaj medical care l-a transportat pe copil la spital.

Polițiștii au deschis dosar penal și în urma verificărilor făcute până acum, au constatat că era vorba despre un câine vagabond.

Incidentul vine la mai puțin de o săptămână după ce vineri, un băiat de 9 ani din București a fost atacat pe o stradă din sectorul 1 de un câine ieșit dintr-o curte.

Băiatul a suferit răni la cap, trunchi și membre și a fost între timp externat din spital.

Foto: Shutterstock

Citește și: Proiect: Guvernul nu vrea să-i mai plătească pe proprietarii care găzduiesc ucraineni. Statul ar dori ca banii să ajungă direct la refugiați | AUDIO