Confidenţialitate

ILFOV: Se prelungește carantina în comuna Ciorogârla

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ilfov a decis, luni, să prelungească măsura carantinei în comuna Ciorogârla.

Hotărârea a fost luată din cauza numărului mare de persoane infectate cu SARS-CoV-2, în baza unor analize făcute de specialiști.

„Ca urmare a analizei de risc efectuată de către Direcția de Sănătate Publică a județului Ilfov și a avizului Institutului Național de Sănătate Publică, CJSU Ilfov a adoptat astăzi în ședință extraordinară Hotărârea nr. 5 din 18.01.2021, prin care s-a făcut propunerea de prelungire a măsurii de carantinare zonală pentru comuna Ciorogârla, propunere înaintată catre Departamentul pentru Situații de Urgență. Șeful DSU, Secretar de Stat dr. Raed Arafat, a emis Ordinul nr. 6230 din 18.01.2021 privind prelungirea măsurii de carantină zonală pentru comuna Ciorogârla, județul Ilfov”, au anunțat reprezentanții Prefecturii Ilfov.

Măsura privind carantina se prelungește începând de marți, la ora 5 și 30 de minute, pentru o perioadă de 14 zile, până pe 2 februarie.