ILFOV: Petarde și artificii confiscate de polițiști

Polițiștii au început deja să confiște artificii și petarde. În județul Ilfov, polițiștii au ridicat luni 300 de kilograme de articole pirotehnice, precum și suma de 6.000 de lei de la un bărbat care tocmai le primise de la un curier neautorizat să transporte artificii.

Bărbatul caruia i s-au confoscat cele 300 de kilomgrame de artificii si petarde a fost prins de politisti în timp ce le prelua de la o firmă de curierat neautorizată să efectueze astfel de transporturi.

În urma cercetărilor, a reieșit că bărbatul nu era autorizat să efectueze operațiuni cu articole pirotehnice, iar cantitatea i-ar fi fost livrată în mod ilegal de către o societate din județul Timiș printr-o firmă de curierat din Orașul Otopeni.

Când au ajuns polițiștii, bărbatul descărca la locuința sa articolele pirotehnice din mașina curierului, urmând să-i plateasca pe ele suma de 6000 de lei.

Oamenii legii au confiscat atât materialele pirotehnice cât și suma de bani. Bărbatul este cercetat acum pentru efectuarea de operaţiuni cu articole pirotehnice, fără drept.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS