Confidenţialitate

Idei de cadouri inedite pentru motocicliști (P)

Motocicliștii sunt persoane care au adrenalina în sânge și care trăiesc fiecare experiență pe două roți la cote maxime. Pentru ei, motociclismul este mai mult decât o pasiune, este un stil de viață pe care nu ezită să-l împărtășească și celor din jur. Entuziasmul lor este de cele mai multe ori molipsitor, iar poveștile sunt cu adevărat captivante. Dacă ai un prieten sau un membru al familiei care povestește cu înfocare momentele în care pornește la drum pe motor și cauți să-i oferi un cadou care să-l impresioneze, mai jos vei găsi câteva idei din care să te inspiri.

Un rucsac pentru motocicletă

Adrenalină la cote maxime, pasiune și depășirea limitelor; cam așa s-ar descrie o zi din viața unui motociclist pasionat. Desigur, pasiunea pentru motoare nu înseamnă doar trasee off-road sau șosele de mare viteză, ci și plimbări prin oraș sau treburi de rezolvat în viața de zi cu zi. Un rucsac pentru motocicletă poate fi alegerea ideală pentru un cadou util, mai ales că face parte din echipamentul moto complet. Îi va folosi pentru a transporta în siguranță diverse lucruri personale, fie că pleacă la drum mai lung, merge la serviciu cu motorul sau pur și simplu pornește într-o drumeție. Un rucsac special pentru motocicliști este suficient de încăpător, deși dimensiunile sunt destul de reduse, pentru confortul riderului. Găsești numeroase modele pe Bikermag.ro.

O pereche de mănuși moto

Accesoriile moto sunt cadourile preferate de orice motociclist, datorită utilității lor. O pereche de mănuși moto este o idee de dar pentru un prieten. Iar dacă te gândești că are deja, nicio grijă! Și pasionații de motoare colecționează! Apelează la unele de sezon care să-i fie de folos imediat și care să-i protejeze degetele și palmele.

O husă moto 

O altă idee de cadou inspirat este husa moto, necesară fiecărui motociclist pasionat. Prietenul tău va dori să-și protejeze cât mai bine motorul, să îl știe în siguranță, iar o husă este ideală în acest sens. Asigură-te că știi exact ce model conduce pentru a găsi dimensiunile potrivite pentru husă. Iar dacă vrei să personalizezi darul și să-l impresionezi și mai mult, gravează-i inițialele pe ea și, eventual, numărul de înmatriculare al vehiculului.

Suport de ghidon pentru smartphone

Telefoanele fac parte din viețile noastre, iar acest lucru este valabil și pentru motocicliști. Pentru a ajunge într-un anumit loc, poate fi nevoie de aplicațiile de orientare, însă cum pot consulta GPS-ul posesorii de motoare atunci când pornesc la drum? Cu ajutorul unui suport de ghidon pentru smartphone pe care li-l poți face cadou. Se montează ușor pe motocicletă și are inclusiv protecție pentru telefon, în caz de umezeală sau ploaie.

Cameră video de atașat pe casca moto

În cazul în care bugetul îți permite și vrei să-ți impresionezi cu adevărat prietenul pasionat de motociclete, oferă-i în dar o cameră video care se poate atașa pe casca moto. Acest dispozitiv îi este util în oraș pentru că va putea înregistra orice tip de incident în trafic. De asemenea, gadgetul este potrivit pentru a surprinde momente inedite din călătoriile sale pe două roți, mai ales dacă practică enduro.

Motocicliștii vor aprecia întotdeauna un cadou util pentru pasiunea lor și, în egală măsură, vor adora un dar simbolic. O machetă cu modelul său de motor sau un desen în creion pot fi, de asemenea, idei de luat în calcul, mai ales dacă ai un buget redus. Orice ai alege, asigură-te că i se potrivește și oferă-l din suflet.

Foto: Louis Moto/unsplash.com