iCEE.fest aduce în România giganți globali si experți în Internet si tehnologie din toată lumea

În iunie, Bucureștiul va găzdui giganți globali si experți în Internet si tehnologie din toată lumea care vor susține prezentări şi workshopuri la iCEE.fest (Interactive Central and Eastern Europe Festival).

Profesioniști si jucători consacrați sau nou veniți, startup-uri care generează schimbări ale modelelor tradiționale de business, dar și experți care facilitează înțelegerea noilor transformări vor fi, din nou, la Bucuresti, în 14 si 15 iunie.

Ca de obicei, iCEE.fest va conține categorii diverse de conținut, sub umbrela conceptului ”UPGRADE to your best version” – lansat anul trecut ca o metaforă a nevoii specialistilor din digital si a liderilor din business de a fi la curent cu toate transformările generate de tehnologie.

Pe lângă zonele de conţinut cunoscute (de la creativitate / campanii virale, până la tehnologii de marketing şi conţinut, e-commerce, e-health, realitate virtuală şi augumentată, până la antreprenoriat, startups şi investments), evenimentul-satelit dedicat fintech, lansat anul trecut, îşi extinde anul acesta sfera de acoperire, abordând subiecte importante, precum blockchain şi cryptomonedele.

Prezentările din anii trecuți, disponibile  în aplicația iCEE.fest

Aplicația iCEE.fest, relansată azi,  are  o zonă care nu necesită achiziția unui bilet, ci doar crearea unui cont de utilizator care dă acces si la arhiva cu prezentări de la edițiile iCEE.fest din anii trecuți.

Informații suplimentare pot fi găsite pe siteul iceefest.com

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS