Confidenţialitate

Iași: Un bărbat a fost împușcat în gât. Agresorul a fugit de la locul faptei și este căutat de polițiști

Împușcături în plină stradă într-un cartier din municipiul Iași. Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost împușcat de un altul care se afla într-o mașină. Agresorul a fugit de la locul faptei și până în acest moment nu a fost prins de către echipajele de poliție.

Incidentul s-a petrecut miercuri seară, într-un cartier ieșean. Victima a povestit anchetatorilor că îl cunoaște pe agresor.

Medicul SMURD UPU Iași, Diana Cimpoieșu, a precizat că în acest moment bărbatul împușcat se află internat la clinica de chirurgie din cadrul Spitalului Sfântul Spiridon:

„SMURD-ul a plecat la această intervenție dar pacientul a ales să vină cu o mașină privată. A ajuns direct în unitatea de primiri urgențe. Prezenta o plagă produsă posibil de un proiectil de tip glonț la nivelul regiunii gâtului. Aceasta era penetrantă în torace, pacientul era conștient (…) și s-a intervenit în urgență.”

Din primele cercetări, agresorul ar fi un bărbat de 30 de ani, cu mai multe condamnări penale în Italia, iar în momentul incidentului acesta se afla într-o mașină.

Procurorii au dispus arestarea preventivă în lipsa agresorului, cercetat pentru tentativă de omor.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: Shutterstock

Citește și: Brașov: 5 polițiști, reținuți pentru că luau mită de la șoferi ca să-i scape de amenzi