Confidenţialitate

Ian Pearson, directorul Ford România, a verificat personal stadiul drumului expres Craiova-Piteşti inaugurat de Liviu Dragnea şi Răzvan Cuc

Pornită cu fast construcția drumului expres Craiova-Piteşti, într-o cermonie desfășurată în prezența lui Liviu Dragnea şi Răzvan Cuc, lucrarea pare că s-a oprit la stadiul din zilele care au urmat ceremoniei.

Directorul Ford România, Ian Pearson, a fost în weekend pe șantier şi a publicat câteva fotografii care arată că în ultima lună lucrările au bătut pasul pe loc.

“Nu este doar vital pentru oamenii şi afacerile din Craiova că acest drum să fie finalizat la timp, ci şi pentru toţi românii care trebuie să folosească acest drum din sud! Voi continuă să monitorizez progresul şi sper că vor fi realizate angajamentele care au fost asumate”, scrie Ian Pearson pe pagina personală de Facebook.

Lucrările la tronsonul 2 al drumului expres Craiova – Piteşti au fost inaugurate la data de 22 mai.

În luna martie, premierul Viorica Dăncilă a declarat, la Craiova, că înțelege supărarea celor care se plâng că nu sunt autostrăzi în România, dar crede că problema poate fi rezolvată doar „punând umărul la acțiune, nu făcând circ”. Viorica Dăncilă adăugă la data respectivă că guvernele PSD au construit 500 de km de autostradă.

Drumul expres Craiova-Pitești ar trebui să aibă peste 120 de km și ar urma să coste 5 miliarde de lei.