Confidenţialitate

Viorica Dăncilă: „Problema autostrăzilor poate fi rezolvată punând umărul , nu făcând circ”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, la Craiova, că înțelege supărarea celor care se plâng că nu sunt autostrăzi în România, dar crede că problema poate fi rezolvată doar „punând umărul la acțiune, nu făcând circ”. Dăncilă adaugă că guvernele PSD au construit 500 de km de autostradă.

Viorica Dăncilă a declarat că guvernele PSD au construit 500 de kilometri de autostradă.

„Oamenii au dreptate, au dreptate să fie supărați pentru ritmul în care s-a lucrat în acest domeniu. Însă, adevărul trebuie spus până la capăt. În guvernarile PSD s-au făcut peste 500 km de autostradă din cei existenți. În alte guvernări au fost zero km! Și să nu uităm că ministrul Transporturilor din anul 1999, devenit apoi președintele României, ne explica faptul că: . Ne luptăm de ani buni cu această mentalitate profund greșită, dar și cu o serie de piedici puse parcă intenționat de unii”, a spus Dăncilă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Potrivit premierului, autostrăzile pot fi construite, încă nu „făcând circ”.

„Am făcut această paranteză pentru a spune lucrurilor pe nume. Da, este o problemă esențială pentru dezvoltarea viitoare a României însă acest lucru nu îl putem rezolva decât punând umărul la acțiune, nu făcând circ și declarații politice”, a mai spus Dăncilă.