Confidenţialitate

Hunedoara: Stațiunile montane îi atrag pe turiști cu prețuri neschimbate și pârtii deschise | AUDIO

Proprietarii de cabane și pensiuni din stațiunile montane din județul Hunedoara, Straja si Parâng, își atrag clientii de sărbători cu prețuri la nivelul celor din anii trecuți.

Stațiunea Straja este prima în topul destinațiilor turistice din județul Hunedoara.

Emil Pârâu, unul dintre administratorii din Straja, spune că acum se schiază pe aproximativ 80% din pârtii, iar cei care vor petrece sărbătorile de iarnă, dar și trecerea dintre ani, vor fi întâmpinați cu produse tradiționale și multe surprize.

Aici, prețurile, atât la cazare cât și la instalațiile de transport, ori masă, au rămas aceleași de trei ani de zile, În schimb, s-au îmbunătățit condițiile, atât la cazare, cât și în ceea ce privește pârtiile.

În Straja sunt amenajate 12 pârtii de schi, adică aproape 30 de km de domeniu schiabil, fiecare fiind echipată cu instalație de transport pe cablu (teleschi).

Cinci dintre acestea beneficiază și de instalație de nocturnă, fãcând astfel posibilă utilizarea pârtiilor până seara târziu. Sunt întreținute cu ajutorul utilajelor de bătătorit zãpada, pentru a le menține în condiții cât mai bune de schi.

Și în Parâng, cei de aici s-au pregătit, iar turiștii care doresc să petreacă sărbătorile la aer curat sunt așteptați.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
  • Marius Mitrache