HR Strategist, pe 20 și 21 februarie la Hotel Radisson Blu

Specialiștii români și străini se reunesc săptămâna viitoare pentru a discuta despre importanța implicării departamentului de HR în implementarea unei filosofii strategice și suportul pe care acesta îl oferă tuturor celorlalte divizii ale unei companii.

BusinessMark anunță organizarea conferinței HR Strategist pe 20-21 februarie 2018, la Hotel Radisson Blu, din  București.

Ediția din 2018 se desfășoară pe parcursul a două zile și cuprinde, în prima zi, un CEO Roundtable urmat de discuții, analize și dezbateri în cadrul zilei următoare.

Tematica evenimentului include subiecte precum: Rolul resurselor umane la nivel de sustenabilitate, dezvoltare și profitabilitate a business-urilor; cerere vs. ofertă și măsurile strategice ce pot fi luate pentru sustenabilitatea afacerilor; recrutarea tinerilor și gestionarea corectă a așteptărilor acestora, retenție, comp & ben, salarizare, condiții flexibile de muncă; armonizarea ingredientelor: concurență, viteză, schimbare; provocările care apar la nivel de people management; importanța culturii organizaționale pentru echipe și procese eficiente pe termen lung; dezvoltarea culturilor organizaționale pro-diversitate; avantajele strategiilor de tip employer branding: a strategy with benefits; practici de management & leadership; secretele gestionării echipelor multigeneraționale; identificarea talentelor și instruirea viitorilor manageri.

„Fiecare început de an aduce cu sine atât oportunități, cât și provocări la nivelul departamentelor de resurse umane. Suntem nerăbdători să aflăm, de la unii dintre cei mai buni profesioniști din țară și străinătate, care sunt elementele ce definesc strategiile marilor companii în 2018.

De aceea, vă invităm să luați parte la evenimentul care ne va arăta care este următorul nivel în HR.”, spune Andreea Drăgan, Managing Partner, BusinessMark.

Invitații prezenți la CEO Roundtable sunt:

 • CORNEL CĂRĂMIZARU – Director General, FRIESLANDCAMPINA
 • MARIAN POPA – Head of Deutsche Bank Global Technology Center Romania, DEUTSCHE BANK
 • VIRGIL BOTAN – Director General, KERN LIEBERS
 • CIPRIAN OPREA – Director General, MCA Grup
 • MARIUS GRIGORE – Manager General România & Moldova, REDBULL

 

       De asemenea, speakerii din cadrul conferinței sunt:

 • ALEKSANDRA TRIANTAFYLLIDOU – HRManager, IKEA SEE
 • CRISTINA ULEȘAN – Chief People Officer, PIZZA HUT, PIZZA HUT DELIVERY, KFC, TACO BELL – part of SPHERA FRANCHISE GROUP
 • MIHAI CEPOI – HR Solutions Consultant, SAP România
 • ALEXANDRU ALDOESCU – Head of HR, SAMSUNG
 • ELENA BADEA – Managing Director, VALORIA
 • MIHAELA SCURTU – HR Operations Manager, DRAEXLMAIER
 • OANA CIOBANU – HR & CSR Manager, UP ROMÂNIA
 • ADRIANA RADU – HR Manager, MCA Grup
 • MANUELA ȘON – HR Director Romania & Central Eastern Distributor Group, XEROX

 

Agenda acestei ediții este completată de doi invitați speciali: ANDRE DE WIT – Dean, LEADERSHIP ACADEMY AMSTERDAM /  Vice President Learning, CARLSBERG GROUP DENMARK și KATHRIN KÖSTER – Professor of Leadership and International Management, HEILBRONN UNIVERSITY; Founder, KÖSTER + PARTNER.

În plus, OANA CIOBANU –  HR & CSR Manager, UP ROMÂNIA va susține, în cea de-a doua zi a evenimentului, seminarul cu tema Cum facem să fie văzut HR-ul ca partener de încredere pentru performanța business-ului?.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS