Horia Brenciu, amintiri cu Moş Crăciun – VIDEO

În ediţia specială de Crăciun a emisiunii Deşteptarea, Horia Brenciu a povestit ce a însemnat pentru el anul 2016.

„A fost un an foarte greu, dar foarte frumos. Mă bucur că am făcut un drum prin ţară, de vreo trei ani de zile nu am făcut un turneu. Am reuşit să parcurg 12 oraşe”, a spus Horia Brenciu în Deşteptarea.

„Din partea mai puţin dulce este faptul că este primul Revelion fără tata. Cred că asta m-a urmărit tot timpul anului. M-am gândit de fiecare dată şi mi s-a întâmplat de foarte multe ori, când ies dimineaţa, iau maşina şi plec spre studio. Hai să-i dau un telefon.

Îmi dau seama că am doar numele, am telefonul, dar nu am persoana de legătură”, a mărturisit artistul în Deşteptarea.

Horia Brenciu a descris şi prima amintire pe care o are din preajma Crăciunului.

„Înainte să mă mut, pe la şase ani, urmăream strada. Ştiam foarte clar că Moş Crăciun vine cu o sanie trasă. Nu mi s-a specificat foarte clar animăluţul care trage sania, dar ştiam foarte clar că dacă mă uit acolo, după colţ, vine Moş Crăciun.

Şi am aşteptat frumos. […] Mi-am dat seama foarte clar că dacă sunt atent şi-l urmăresc, îl prind şi poate iau încă un cadou, tocmai pentru că am fost acolo, la geam.

Nu l-am văzut când a venit, pentru că, probabil, mă luasem cu altele, dar l-am văzut când a plecat”, şi-a amintit amuzat Horia Brenciu.