„Hello”, în varianta metal rock

Hit-ul „Hello”, lansat de Adele în urmă cu doar o lună, a dat naştere unei adevărate frenezii pe Internet şi a doborât record după record. A fost descărcat de peste 1,1 milioane de ori pe internet în prima săptămână după lansare şi a fost difuzat de 47,5 milioane de ori pe Spotify, devenind cântecul cu cele mai multe difuzări într-o săptămână pe această platformă de streaming muzical.

Totodată, videoclipul piesei „Hello” a doborât recordul de audienţă al platformei Vevo.com, generând peste 27 de milioane de vizualizări în primele 24 de ore după lansare.

„Hello” a generat un număr mare de cover-uri și remix-uri. Cântăreţi din toată lumea au reinterpretat single-ul, ducând astfel la o mulţime de versiuni noi ale piesei, de la pop, rap şi până la metal rock.

Leo Moracchioli este un tânăr din Norvegia, cunoscut pentru cover-urile metal pe care le face după hit-urile celebre.

Pentru aceste cover-uri se ocupă singur de înregistrarea instrumentelor, mixare, masterizare, filmare şi editare audio şi video.

De curând, a urcat pe contul de Youtube o versiune proprie a celebrului single „Hello”, ce-i aparţine cântăreţei britanice Adele.

Vlad Petreanu a descoperit  înregistrarea pe Andreicismaru.ro şi a decis că merită ascultată în Deşteptarea.