Confidenţialitate

Headspace, aplicația care te ajută să-i dai o pauză creierului tău

V-am povestit azi în Dimineața de Milioane la EuropaFM despre o aplicație care pe mine m-a ajutat de multe ori să-mi dau o pauză creierului.

Se numește Headspace și este dezvoltată de un om cu ștate vechi în ale meditației – Andy Puddicombe, pe care vă sfătuiesc să-l urmăriți și pe Facebook.

Headspace vă pune la dispoziție programe de meditație de câte 10 minute, pentru începători în primă fază, care vă vor ajuta să vă relaxați și să vă îmbunătățiți starea de spirit. Veți observa în primele 10 zile că nu vă veți mai enerva la volan, spre exemplu.

După ce terminați perioada de început, de 10 zile, veți putea alege dintre mai multe programe de meditație, a căror durată poate fi cuprinsă între 2 și 60 de minute. Există diferite categorii, în funție de obiectivul pe care îl urmărește fiecare utilizator: îmbunătăţirea performanţelor sportive,  a sănătăţii,  a relaţiilor sau chiar dezvoltarea unor calităţi precum creativitate sau capacitate de concentrare. Aplicaţia oferă şi posibilitatea de a descărca sesiunile de meditaţie pentru a putea fi accesate şi în modul offline.

Descarcă gratuit aplicația Headspace

iOS: https://itunes.apple.com/ro/app/headspace-guided-meditation/id493145008?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.getsomeheadspace.android&hl=en