Confidenţialitate

HARA lansează ”Rollercoaster” – VIDEO

Trupa HARA a lansat, în direct în Clubul de Seară, noul single ”Rollercoaster”. Povestea noii piese, care va fi inclusă pe albumul “Emoti-coin”, a fost spusă în direct de liderul trupei, Flavius Buzilă, într-o discuție relaxată cu Toader Păun, în direct la Europa FM.

Piesa HARA – ”Rollercoaster” este scrisă de Flavius Buzilă, produsă și orchestrată alături de producatorul Ciprian Lemnaru și chitaristul Valentin Mușat Mureșanu. Noul single are parte de vocile speciale ale unor studente la Academia de Muzică din Cluj-Napoca, participante la proiectul “100 pentru România”.

“Noua piesa se vrea o trezire la viață și mesajul ei e simplu: Viața este un rollercoaster care ne duce sus sau jos, prin alegerile noastre.
Si noi am ales să savurăm călătoria asta, așa … de sus până jos … și să vă inspirăm și pe voi la asta. Să simțiăi mai mult, să trăiți mai mult, să iubiți mai mult. Pentru că întotdeauna combustibilul călătoriei e iubirea”, a comentat liderul trupei, Flavius Buzilă.

La finalul transmisiunii video pe Facebook, pe pagina Radio Europa FM a putut fi văzut, în premieră, și videoclipul HARA – ”Rollercoaster” .

”Am filmat în peisajul Clujului cu fetele noastre, de la Academia de Muzică din Cluj, cele care au pus vocile lor pe piesa noastră, în Piața Mare din Sibiu, la o terasă intimă superbă, tot în Sibiu, într-un lan de rapiță de lângă Blaj, la Căpâlna chiar cu fetele de la Căpâlna, într-o zona superbă și spectaculoasă de lângă Sebeș numită Râpa Roșie și pe blocul unde am locuit câțiva ani în București”, a spus Flavius Buzilă.

https://www.youtube.com/watch?v=hKxNYijgXB8&feature=youtu.be