Handbal feminin: România, a treia victorie consecutivă la Mondialul Under 20

Selecționata României a reușit a treia sa victorie consecutivă la Campionatul Mondial de handbal feminin Under 20 de la Moscova. Tricolorele au câştigat în faţa Egiptului cu 38-15 (18-9).

Lorena Ostase a marcat cele mai multe goluri pentru echipa antrenată de Ion Crăciun, şapte la număr.

Pentru România au mai înscris şi Alexandra Dindiligan, Elena Dache, Elena Stoicănescu, Anca Polocoşer, fiecare cu câte patru goluri.

În poarta adversarelor au reuşit să înscrie şi Andreea Taivan, Sonia Vasiliu, Cristina Laslo, fiecare cu câtre trei reuşite.

Florentina Craiu a reuşit să marcheze două goluri, iar Alexandra Severin, Alina Ilie, Florenţa Ilie şi Daniela Corban, câte un gol.

Golurile învinselor au fost marcate de către Nouran Khaled Hassan Kamel cu şase reuşite, Doaa Helmy Sharafeldean cu cinci goluri, iar Engy Sallam şi Malak Ali Mahmoud Riad, au reuşit să înscrie fiecare de câte două ori.

România are maximum de puncte, şase, și este practic calificată în optimile de finală, însă mai are două meciuri dificile, cu Spania (joi, 18,00) și cu Germania (sâmbătă, 14,00). Primele patru clasate se califică în optimile de finală.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS