Confidenţialitate

Guvernul răspunde Comisiei de Cultură din Senat: Nu e vorba de un ordin de evacuare în cazul trustului Intact

Comisia de Cultură din Senat a cerut Guvernului adoptarea de urgență a unor măsuri – cităm – ”corecte” în cazul somației primite de televiziunile trustului Intact.

Senatorii vor ca Executivul să intervină și să asigure funcționarea celor 5 posturi de televiziune.

Răspunsul Palatului Victoria a fost scurt: demersul ANAF nu se referă la o decizie de evacuare, așa cum susține Comisia.

Precizările au venit de la purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Solicitarea Comisiei de Cultură a Senatului

Comisia pentru cultură și media a Senatului condamnă ferm acțiunile în forță ale funcționarilor ANAF față de Antena Group, considerându-le drept “o intimidare”, și cere Guvernului să adopte în regim de urgență măsuri administrative corecte care să asigure funcționarea celor cinci posturi de televiziune.

Membrii Comisiei pentru cultură și media a Senatului exprimă îngrijorarea profundă în legătură cu modul de rezolvare a situației critice în care televiziunile grupului Intact au fost puse de către o instituție a statului și cere Guvernului României adoptarea în regim de urgență a măsurilor administrative corecte, apte să asigure celor cinci posturi de televiziune din cadrul grupului Intact posibilitatea unei funcționări normale menite să răspundă pe deplin nivelului ridicat de interes pe care opinia publică din România îl manifestă pentru această instituție media“, se arată într-un comunicat