Confidenţialitate

Guvernul a prelungit termenul de finalizare a lucrărilor la toate obiectivele din Capitală realizate cu fonduri europene

Lucrarile ar fi trebuit să fie gata pana la finalul lui iunie. Printre obiective se afla Arcul de Triumf, spitalul de copii Victor Gomoiu, dar si lucrarile de la Piata Sudului.

Primarul general, Gabriela Firea, a explicat ca a fost nevoie să fie semnate o serie de acte adiţionale, pentru care fosta administraţie nu a inceput discuţii. Ea sustine ca noul termen este acoperitor şi nu vor mai exista alte prelungiri, cel puţin în cazul Arcului de Triumf. Lucrarile la acesta au fost prelungite pentru inca trei luni, proiectul fiind finalizat in proportie de 90%.

Pana in noiembrie anul acesta, au fost prelungite si lucrarile la reabilitarea, modernizarea şi echiparea Spitalului de Copii Victor Gomoiu.

În ceea ce priveşte proiectul de amenajare a lacurilor Floreasca şi Tei, termenul a fost prelungit pana la finalul lui 2017.

Lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere de la Piaţa Sudului au fost prelungite pana la finalul lui 2018. Pana acum a fost realizat aproape jumatate din proiect.
În ceea ce priveşte consolidarea observatorului Astronomic Vasile Urseanu, proiectul a fost prelungit pentru inca aproape 3 luni.