GSP: Iubita fostului manager al spitalului Malaxa, „Vrăbi”, s-a dat drept primarul Capitalei, Gabriela Firea, la o ceremonie VIDEO

UPDATE: Reacție din partea Primarului General al Capitalei Gabriela Firea în urma unei înregistrări video prezentate de Gazeta Sporturilor.

„Nu o cunosc pe doamna Eugenia Chiriac şi nu am întâlnit-o niciodată. Nu am avut cunoştinţă de faptul că ar urma să mi se decerneze un premiu şi nu am avut nicio convorbire referitoare la acest subiect, nici cu organizatorii galei, nici cu domnul Florin Secureanu, cu care, de altfel, nu am discutat niciodată, nici direct, nici prin intermediari”, a spus Gabriela Firea.

Gazeta Sporturilor prezintă înregistrarea video a unei ceremonii organizate la Londra în care Eugenia Chiriac, iubita fostului manager de la Spitalul Malaxa, Florin Secureanu, este prezentată ca fiind primarul Capitalei, Gabriela Firea. Evenimentul a avut loc în luna noiembrie, iar potrivit jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor, Florin Secureanu ar fi plătit 6.000 de euro pentru premii, banii din taxele de sanatate, scrie tolo.ro.

S-a întâmplat în urmă cu doar o lună, in noiembrie, când cei doi au mers in capitala britanica și au cumpărat premiile care le-au fost apoi decernate, cu banii din taxele de sanatate. Primul a urcat pe scenă Florin Secureanu, pentru a ridica premiul, îmbrăcat într-un costum auriu și alb.

În înregistarea ceremoniei se vede cum iubita fostului manager de la Spitalul Malaxa, a urcat pe scena pentru a i se inmâna premiul, în calitatea de primar al Capitalei.   

 Premiul a fost acordat pentru sprijinul oferit spitalului Malaxa, de Gabriela Firea, deși abia a fost aleasă în funcția de primar al Capitalei, în urmă cu doar 5 luni.

Nu mai puțin de 3 ori, este invocat numele primarului Capitalei, în timp ce Vrăbi, primește nestingherită premiul, lăsând să se înțeleagă că ea este Gabriela Firea, iar la mesele festive, străinii o  aplaudă ca și cum ar fi Firea. Cateva zeci de oameni stau la mese rotunde, totul arata ca o făcătura, scrie tolo.ro.

http://

”Jigodito!”, cuvîntul anului 2016, și filmarea cu ”Vrăbi” dîndu-se drept Gabriela Firea, primarul Bucureștiului! from Gazeta Sporturilor on Vimeo.

Fostul manager al spitalului Malaxa, Florin Secureanu este acum in arest preventiv acum pentru luare de mită și delapidare. Potrivit DNA, Florin Secureanu a conceput și a pus în aplicare o schemă prin care, timp de peste șapte ani, a sustras aproape zilnic sume de bani din casieria unității medicale pe care a condus-o, prin contracte false.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS