Confidenţialitate

Grupul Vouă aduce Școala de Agenți la Teatrul de Vară Jupiter

Pentru prima dată la Jupiter, Compania teatrală Vouă vine cu o comedie irezistibilă, pe 2 august la Teatrul de Vară. La Școala de Agenți râsetele sunt garantate.

În amfiteatrul de la Jupiter, veţi putea urmări problemele primarului Răgălie contestat de cei care l-au ales, dar care va fi votat din nou pentru că, nu-i aşa?, “Este cinstit! A recunoscut c-a furat!” Veţi face cunoştinţă cu locatarii unui bloc care nu înţeleg ce se întâmplă cu fondul de rulment la care cotizează cu toţii. Oare se cumpără rulmenţi pentu bloc în caz de cutremur? Dacă blocul va aluneca pe rulmenţi şi va pleca hai-hui prin Bucureşti? Unde va ajunge? Dacă veţi veni la spectacol nu veţi pierde cele mai importante evenimente ale zilei pentru că veţi putea viziona “ŞtirileTV-VOUĂ”.

În partea a doua a spectacolului pot fi urmărite şase episoade din “Şcoala de Agenţi”, realizate pe baza unui text savuros, fiecare replică provocând hohote de râs sănătoase! În ansamblul său, “Şcoala de Agenţi”este un spectacol care promovează un umor de calitate.

Spectacolele incep la ora 21.00, iar prețul unui bilet va fi de 25 de lei. Biletele pot fi achiziționate de la Casieria Teatrului de Vară Jupiter, între orele 16.00 și 22.00.