Grimus şi Alexandra Ungureanu au lansat “Culoare” – VIDEO

Grimus si Alexandra Ungureanu - Culoare

Miercuri, în Deşteptarea, Grimus şi Alexandra Ungureanu au lansat la radio “Culoare”, cel de-al treilea single de pe primul EP în limba română semnat Grimus.

“Noua piesă a fost încă de la început o provocare, deoarece a pornit ca o încercare de a transforma în sunete o experienţă intens vizuală. Pe scurt, totul prinde culoare din momentul întâlnirii cu cineva foarte special, care ne face sa realizăm faptul că nimic din ceea ce a fost sau va fi nu mai contează în acea clipă. Un abandon total al simţurilor, o explozie de viaţă care ne face să ne întrebăm dacă mintea şi sufletul vor suporta această supradoză de uitare de sine în doi. În acest sens, colaborarea cu Alexandra Ungureanu nu este întâmplătoare, deoarece în vocea ei a existat mereu un echilibru perfect între emoţie şi intensitate, potrivindu-se foarte bine cu mesajul acestei piese”, spune chitaristul trupei Grimus si compzitorul piesei “Culoare”, Vali Rauca.

“Deşi Culoare a fost o provocare pentru mine, am reuşit să aducem la un numitor comun stilul lor inconfundabil cu zona în care eu pot să mă exprim cu lejeritate. Orice experienţă Grimus live e o bucurie, deci cu atât mai mult abia aştept momentele în care împreună vom dărui emoţii şi culori pe scenă”, declară Alexandra Ungureanu.

Grimus şi Alexandra Ungureanu se pregătesc să filmeze şi videoclipul pentru “Culoare”, acesta urmând să fie lansat la începutul lunii august.