Grimus lansează albumul „Unmanageable Species”

După patru ani de la anteriorul album, “Emergence”, Grimus revine cu materialul „Unmanageable Species”.

Compus şi înregistrat integral în Germania, în august 2017, „Unmanageable Species” conţine 9 piese, toate în limba engleză, produse de Jan Kerscher.

Pe 22 ianuarie, trupa Grimus a lansat videoclipul piesei “Carelessly”, single ce este inclus pe acest nou album.

Unmanageable Species a fost înregistrat în Nürnberg, mixat în Berlin şi masterizat în Hamburg.

Colaborarea cu producatorul Jan Kerscher si perioada de aproape o luna petrecuta in studioul sau indepartat din Bavaria ne-au izolat de orice sistem al carui motor al progresului este nelinistea.

Procesul creativ a fost intens si ne-a interconectat pana la punctul in care contactul cu lumea exterioara ne transforma, prin contrast, in salbaticiuni. Dedicam acest album tuturor celor care isi pastreaza coloana vertebrala, intr-o tara cu un sistem de valori mult prea debusolat pentru ca acest aspect sa mai fie considerat un merit”, spune Vali Rauca, textierul şi chitaristul trupei.

Albumul „Unmanageable Species” se va lansa pe 23 februarie, printr-un concert ce va avea loc în Fratelli Studio din Bucureşti, începând cu ora 21:00.

Alături de Grimus, pe scena vor mai fi trupele Like Lovers (Germania) şi Fine, It’s Pink, dar si Doru Trascau (The Mono Jacks), George Gadei (Travka) şi Alexandra Ungureanu.