Confidenţialitate

Grefierii protestează în fața ÎCCJ față de neplata integrală a salariilor | VIDEO

Grefierii protesteaza azi la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din Bucureşti. Ei sunt nemulțumiți pentru că nu ți-au primit integral salariile.

UPDATE 13:27. Grefierii care protestează în fața ICCJ au blocat circulația în fața sediului

Cei peste 1000 de grefieri care au venit din toată țara pentru protest au blocat circulația în fața sediului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie din Bucureşti.

Știre inițială

Grefierii organizează un miting de protest la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Ei reclamă ca nu si-au primit salariile integral și că lipsesc resursele materiale necesare funcționării normale a instanțelor de judecată.

Reprezentanţii Sindicatului Naţional al Grefei Judiciare precizează, în comunicatul de presă, că Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a refuzat dialogul şi nu a emis un punct de vedere oficial cu privire la aspectele reclamate.

„A venit vremea să cerem explicaţii şi din stradă! Vor fi prezenţi grefieri din întreaga ţară. Sperăm că preşedintele ÎCCJ va chema la discuţii delegaţia organizaţiei noastre sindicale”, susțin grefierii.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Sursa colaj foto: Blocul Național Sindical

Sursa video: Blocul Național Sindical

Citește și: Polițiștii protestează față de programul de lucru impus de IPJ Constanța: Nu înțeleg cum niște oameni din birou hotărăsc pentru noi, cei din stradă | VIDEO