Confidenţialitate

Gorj: Un elicoper privat a aterizat într-o parcare de lângă mănăstirea Lainici. Poliția anunță anchetă | AUDIO

Anchetă în județul Gorj după ce un elicopter privat a aterizat sâmbătă într-o parcare de lângă mănăstirea Lainici din defileul Jiului. Potrivit presei locale, traficul în zonă ar fi fost oprit ca să permită aterizarea aparatului de zbor.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Ionela Popescu:

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observă un elicopter aterizând în parcarea Mănăstirii Lainici, polițiștii rutieri efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecință.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Aparatul de zbor l-a adus la mănăstirea Lainici pe Răzvan Bucuroiu, director editorial la „Lumea Credinței”.

Într-o postare pe Facebook, însoțită și de poze din elicopter, el susține că nu a blocat nimeni traficul.

„Văzând cum se umflă o “știre“ din nimic, mai scriu și eu câte ceva…
Cum ar fi faptul că nu sunt proprietar de elicopter (mă pufnește și râsul scriind enormitatea asta), nici în familie nu avem deținători de astfel de aparate🥹
Apoi, cine ar fi refuzat, ca pasager, o călătorie ca asta? Doar cel căruia i-ar fi fost frică, atât. Mie nu mi-a fost, m-am urcat fără probleme la bord. În afara de asta, sunt ziarist, da?
Nu am blocat nici un trafic pe șosea – pe bune acum, cine ar fi oprit traficul pentru unul ca mine, și de ce?! -, sunt povești și scorneli doar-doar iese de o știre cu popi și elicoptere.
În realitate a fost o zi minunată, ne-am închinat la moaștele Sf Irodion, “Luceafărul de la Lainici“ și am vorbit îndelung cu părintele stareț, un om deosebit.
Atât e de spus despre ziua de azi.
Altceva?
PS Și după cum e făcută poza asta cu telefonul meu, e limpede că sunt pasager. Sau nu?”, a scris Răzvan Bucuroiu pe Facebook.

Foto: Facebook / Razvan Bucuroiu

Citește și: Un medic de familie din Gorj consultă pacienți la veioză și merge la serviciul de gardă cu lanterna. Problemele cabinetelor de la țară în sezonul rece | AUDIO