Confidenţialitate

Gorj: Polițist arestat pentru tâlhărie, după ce a furat 9.000 de lei dintr-o agenție de jocuri de noroc | VIDEO

Un polițist de la Serviciul de Investigarea Criminalității Economice din Gorj a fost atestat pentru tâlhărie. Agentul este acuzat că a jefuit o agenție de jocuri de noroc de unde a furat 9.000 de lei.

Jaful s-a petrecut în urmă cu o săptămână, însă anchetatorii au descoperit autorul abia acum.

În 26 februarie anul acesta, polițiștii de la IPJ Gorj au anunțat că un autor necunoscut ar fi tâlhărit o angajată a unei săli de jocuri de noroc din Târgu-Jiu, reușind prin amenințări, să sustragă suma de 9.000 de lei.

Toată întâmplarea a fost surprinsă pe camerele de supraveghere, însă polițiștilor le-a luat o săptămână să-și dea seama cine este autorul jafului.

Este vorba despre un polițist de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din Gorj, care se afla în sala de joc și care, după ce a rămas fără bani a părăsit clădirea.

La scurt timp a revenit și a amenințat-o pe casieră, furând suma de 9.000 de lei. Agentul lucrează în Politia din Gorj de aproape un an, el fiind transferat de la IPJ Caraș-Severin.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu l-au reținut pe polițist pentru 24 de ore, iar magistrații au aprobat arestarea lui pentru 30 de zile, sub acuzația de tâlhărie.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Autor: Gabriela Mladin

Citește și: Avertismentul producătorilor de îngrășăminte: Războiul din Ucraina va duce la o criză alimentară, ce ar afecta și România | AUDIO