Confidenţialitate

Gorj: Cei 6 polițiști acuzați de tentativă de omor și tortură, trimiși în judecată | AUDIO

Cei 6 polițiști din Gorj acuzați de tentativă de omor și tortură au fost trimiși în judecată. Procurii Tribunalului Gorj au cerut judecătorilor pedepsirea acestora după ce au bătut un bărbat crunt, strivind mai multe organe interne.

În luna mai a acestui an, polițiștii au fost arestați preventiv sau puși sub control judiciar pentru că au lovit cu bestialitate un barbat de 40 de ani din orașul Novaci. Acesta din urmă conducea sub influența alcoolului, iar când a fost oprit în trafic, a lovit cu oglinda mașinii un agent de Poliție, fugind de la locul faptei.

Chemați să intervină în ajutor, polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale l-au prins pe șofer și, deși imobilizat în cătușe cu mâinile la spate, polițiștii l-au bătut crunt în sediul poliției și în dubă.

Loviturile au fost extrem de puternice, astfel încât, pentru a-i salva viața, medicii de la Spitalul de Urgență din Târgu-Jiu au fost nevoiți să-i scoată 3 organe interne.

Cei 6 polițiști, printre care și șeful Poliției din orașul Novaci au fost arestati preventiv sau puși sub control judiciar. Procurorii solicită mințirea măsurilor preventive și judecarea lor pentru tentativă de omor și tortură.

Sursa foto: Pixabay

Citește și: Un craiovean a fost condamnat la închisoare pe viață după ce a incendiat 2 persoane. Una dintre acestea a murit la spital | AUDIO

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.