Confidenţialitate

Gorj: Bărbatul care l-a împușcat pe iubitul fostei soții, prins de polițiști | AUDIO

Interlopul căutat de Poliție, care avea o armă asupra sa, a fost capturat. Bărbatul s-a opus prinderii, iar polițiștii au fost nevoiți să-l oprească cu focuri de armă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Petre Stăncioi, în vârstă de 52 de ani, din județul Gorj a fost capturat de Poliție, la o săptămână după ce l-a împușcat pe concubinul fostei sale soții.

Interlopul se afla la 10 kilometri distanță de locul unde a produs fapta. El a fost găsit pe malul râului Jiu, în localitatea Iezureni, ascuns într-o pădure. Zona fusese periată de polițiști în primele zile de căutări, cel mai probabil interlopul a venit în zonă recent.

Conform unor surse, acesta dorea să ducă răzbunarea până la capăt. Când a fost găsit, interlopul avea asupra sa pistolul și s-a opus capturării. Polițiștii au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă, dar nimeni nu a fost rănit.

Reamintim: Petre Stăncioi l-a împușcat vineri noaptea pe iubitul fostei sale soții, chiar înainte ca polițiștii sa pună în aplicare un mandat de executare de 2 ani, după ce acesta a fost condamnat pentru șantaj.

Atunci, a mers la casa fostei soții, a oprit curentul și a intrat în casă, împușcându-l pe iubitul fostei soții cu 4 gloanțe, nimerindu-l în abdomen și picioare.

Bărbatul se află în continuare în spital. Interlopul a mai fost condamnat în urmă cu 10 ani la 15 ani de închisoare pentru incendierea a 5 mașini care aparțineau unui afacerist și a unor polițiști.

Sursa foto: Gabriela Mladin / Europa FM

Citește și: Surse: Șeful Inspecției Muncii va fi suspendat astăzi | AUDIO