Google te ajută să alegi telefonul Android potrivit pentru tine

Alegerea unui smartphone nu este cea mai ușoară misiune, mai ales de când piața telefoanelor inteligente a devenit atât de ofertantă. În cazul în care vă doriți un telefon cu sistemul de operare iOS, răspunsul e simplu și nu e nevoie un mare studiu de piață: recomandat ar fi ultimul model de iPhone. Problema apare atunci când se dorește un telefon cu Android.


Însă cei de la Google au lansat în urmă cu câteva luni o unealtă care vă permite să vă alegeți telefonul Android potrivit. Este vorba despre un software care vă pune câteva întrebări, iar mai apoi face trei recomandări de smartphone-uri potrivite. Puteți accesa programul cu un click aici

androiid

Pentru început, veți fi întrebați ce vă doriți de la noul smartphone. Aveți de ales 3 opțiuni dintr-o listă de 12. De exemplu, să spunem că aveți nevoie de un telefon care să facă poze bune, pe care să vizionați multe clipuri video și cu ajutorul căruia să vă mențineți în formă. Google recomandă trei modele: Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S5 sau un LG G4. Programul celor de la Google vine și cu o listă detaliată de motive pentru care telefonul respectiv e potrivit.  În plus, dacă nu considerați cele trei variante potrivite, programul vă permite să faceți și ajustări în funcție de dimensiune și preț și vine apoi cu alte trei propuneri.

android2

Totul face parte din planul celor de la Google de a transforma achiziționarea unui smartphone într-un proces cât mai simplu și eficient.