Confidenţialitate

Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE | Cristina, Sabin și Mihai, la finalul provocărilor | VIDEO

Au trecut trei săptămâni de când Cristina, Sabin și Mihai au intrat în programul ”Good Routine®: 3 PENTRU O PROVOCARE”. În această dimineață, în Deșteptarea, i-am întrebat ce note își dau la final, ce au învățat și ar putea și alții aplica și mai ales am fost curioși să aflăm dacă trei săptămâni pot să fie o țintă realistă pentru a urma o provocare pentru sport, una pentru nutriție și una pentru relaxare cu efecte vizibile, astfel âncăt să apară obiceiurile sănătoase și rutinele bune.

Aflați răspunsurile de la Cristina, Sabin și Mihai, într-o discuție cu Toader Păun, la Europa FM:

Good Routine® este primul brand privat creat de Secom®, o gamă premium de suplimente alimentare. Produsele Good Routine® sunt create cu ingrediente atent alese, fără alergeni sau aditivi și dezvoltate în laboratoare cu certificări și atestate internaționale. Good Routine® crede că starea de bine începe cu o rutină bună.

Acel moment în care începem să ne gândim cum să ne fie puțin mai bine. Cum să ne găsim confortul mental și echilibrul. O rutină bună este o promisiune luată pe termen lung. O promisiune care în timp ne ajută să devenim mai activi și să ajungem la starea de sănătate pe care ne-o dorim.